2012-02-16 08:15:30• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - kapcsolataiban csak jóra számíthat

Napi horoszkóp február 16.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap az öné. Ne hagyja hát, hogy bárki is eltántorítsa attól, amit tenni akar. Az akadályok legfeljebb kerülőutat jelenthetnek, de semmiképp sem azt, hogy más célt kellene kitűznie, mint, amit eltervezett. Minden út oda vezet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Fáradtnak érezheti magát, és talán szüksége lenne egy kis extra pihenésre. Ha így van, ne habozzon lemondani az estére tervezett programját. A család is várja. A lustálkodásban ne, csak az evésben legyen mértékletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon jól teszi, ha kicsit többet mozog ma a friss levegőn. Testének, lelkének is szüksége lenne egy kis felfrissülésre. Ha másképp nem, legalább szellőztessen többet. Vagy kérje kölcsön a szomszéd kutyáját egy kis sétára.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán úgy érzi, a társa ma mindenben ellenkezik, semmiben sem tesz az ön kedvére. Mielőtt elmérgesedne a vita kettejük között, próbálja meg odafigyeléssel, finom lelkűséggel utána járni, mi a baj. Ön ennek nagy mestere!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap alkalmas a pihenésre. De még önnek sem a munkahelyén. Ha el akarja kerülni, hogy naplopónak nézzék, inkább vegyen ki egy extra szabadnapot. A fejfájás, vagy nem múló nátha ennél többre is ürügyül szolgálhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán nehezen indul a nap, nem várt akadályokkal kellhet szembenéznie. Terveket, ábrándokat sző erre az esztendőre. Be kell látnia, ez sem lesz könnyebb, mint az előző volt. Mégis több örömet hozhat, erre gondoljon a kesergés helyett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagyon sok a teendője, és ezért talán még a szokásos esti tevékenységéről is le kell mondania. Csak akkor tegye, ha ez mindenképp elkerülhetetlen. A frusztráció talán nagyobb lesz, mint a lemondásból származó haszon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamilyen munkahelyet érintő dologban kell döntést hoznia. Ha képtelen a tisztánlátásra, kérje ki egy idősebb kollégája véleményét. Tanácsot kérni nem szégyen, és így a döntés következményeinek terhét is megoszthatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha lehet, legyen kevésbé ítélkező a mai napon munkatársaival, családtagjaival kapcsolatban. Különben még úgy járhat, hogy a végén saját magát is el kell ítélnie. Emlékezzen a krisztusi intelemre: „Ne ítélj, hogy ne ítéltess!”

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Boldog és elégedett lehet a mai napon. Örömmel tölti el a munkája is, és ráadásul valami nagyon jó várja az este. Egy tervezett, vagy véletlen találkozás hozhat örömöt az életébe. Sorsfordító lehet ez a nap.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerencsére ma semmi olyan dolga nincs, ami elvonhatná a figyelmét attól, amit igazán fontosnak tart. Tulajdonképpen még a munkáját is érdekesnek fogja tartani, és abban is meglátja az igazi mélységet, mely életének értelmet ad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek apró felhőcskék a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja napsugaras mosolyával. Ma mindenkire boldogságot sugároz lénye.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: